T: 085-0230271

Parallelweg 63, 4041 EA, Kesteren

Over ons – Wie zijn wij?

Sinds 2001 zijn wij actief in de financiële dienstverlening, hierbij is een brede ervaring opgedaan bij activiteiten als binnendienstmedewerker bij een assurantiekantoor en als hypotheekadviseur. Sinds 2012 zijn wij gespecialiseerd als intermediair bij aan- en verkoop van assurantieportefeuilles en assurantiekantoren.

Wat doen wij?

Als intermediair in assurantie- en kredietportefeuilles brengen wij kopers en verkopers bij elkaar. Wij beginnen met het maken van een intentieverklaring en na het boekonderzoek, inventariseren van de wensen van zowel kopende als verkopende partij, begeleiden wij het gehele traject tot beide tot een overeenkomst komen. Het overnemen van een portefeuille vereist een specialistische expertise, ook m.b.t. het Nederlands rechtssysteem, wij adviseren u dan ook over de beste transactievorm.

Onze werkwijze

Onze werkwijze voorziet in:

  • Dat wij altijd marktconforme prijzen hanteren

  • Bemiddelen in elk portefeuille volume

  • Overnames direct afrekenen zonder earn-out of financiering

Wij hebben alle expertise in huis als het gaat om het bemiddelen in de verkoop van assurantieportefeuilles en assurantiekantoren. Neem direct contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden, wij staan u graag te woord.

Portefeuilles
gevraagd

Kunnen wij u helpen?

Neem direct contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden, wij staan u graag te woord.

Bemiddelen, Kopen en Verkopen van Assurantieportefeuilles

Parallelweg 63, 4041 EA Kesteren